Particulieren

Als particulier kunt u te maken krijgen met diverse soorten belastingaangiften.
Deze aangiften van bijvoorbeeld inkomstenbelasting, erfbelasting en schenkbelasting verzorgen wij graag voor u. Verder kunnen we diverse andere zaken voor u verzorgen zoals het aanvragen van toeslagen (huurtoeslag, zorgtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag), middelingsverzoeken, bezwaar- en beroepschriften, vaststelling eigen bijdrage CAK, de inkeerregeling, belangenbehartiging en meer. Ook beschikken wij over de benodigde expertise om service te bieden aan particulieren met grensoverschrijdende activiteiten. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen op welke gebieden we u van de gewenste ondersteuning kunnen voorzien.

Vooraf ingevulde aangifte (VIA)
De meest voorkomende aangifte voor particulieren is de aangifte inkomstenbelasting. Vaak spelen er tal van zaken mee, zoals de eigen woningregeling, lijfrente aftrek en aftrekposten zoals partneralimentatie, zorgkosten, studiekosten, giften, etc. Bij ons krijgen al deze zaken de nodige aandacht, zodat u er zeker van bent dat alle fiscale mogelijkheden worden benut. Bij een VIA worden zaken zoals middeling en de toeslagen niet beoordeeld door de belastingdienst, waardoor u flinke bedragen kunt mislopen. De door ons ingevulde aangiften voor de inkomstenbelasting onderscheiden zich ten opzichte van de vooraf ingevulde aangifte (VIA) door optimale benutting van de fiscale mogelijkheden en de juistheid en volledigheid van de ingevulde gegevens.

Financiële planning
Graag brengen wij uw financiële situatie voor u in beeld op basis van uw persoonlijke omstandigheden. Ook helpen we u bij het plannen van uw financiële toekomst. Belangrijk onderdeel hiervan is estate planning, waarbij zaken als het huwelijk en de nalatenschap zowel op financieel als op fiscaal gebied uitgebreid aan de orde komen. Deze vorm van planning geven we weer in een persoonlijk plan dat uw financiële toekomst veilig stelt en de fiscale mogelijkheden optimaal benut.

Zoekt u deskundigheid tegen een aantrekkelijk tarief?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek