Salarisverwerking

Ziet u uw personeel als een onmisbare en waardevolle factor in uw onderneming(en) Wij delen de zorg voor uw personeel graag met u zodat wij u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen nemen. De gehele salarisverwerking, inclusief de aangiften loonbelasting en de salarisspecificaties, kunnen we voor u verzorgen. Ook voor advies en ondersteuning kunt u bij ons terecht. Bijkomende werkzaamheden die we graag voor u realiseren zijn het opstellen van arbeidsovereenkomsten, advisering op het gebied van arbeidsrecht (bij aanname en ontslag van werknemers), pensioenen en CAO regelgeving, subsidies aanvragen, salary split, het maken van een bruto-netto berekening met de daarbij horende loonkosten en andere zaken.

VNSa-logoVNSa
Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen is ons kantoor aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa). Dankzij permanente educatie blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor we u ook op salarisgebied ondersteuning van een hoge kwaliteit kunnen bieden.

Online salarisverwerking
Ons kantoor biedt de mogelijkheid tot online salarisverwerking met ‘Unit4 Personeel & Salaris’ . Hiermee kunt u rechtstreeks de invoer van uw loonadministratie verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

snel_10

Zoekt u deskundigheid tegen een aantrekkelijk tarief?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek