Consultancy

Starters
Bent u van plan een zaak/bedrijf/onderneming te starten? Dan bieden we u graag een steuntje in de rug. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek denken we met u mee en voorzien we u van de nodige informatie. Ook bij het opstellen van uw ondernemingsplan ondersteunen en adviseren wij u graag.

Consultancy
Bij het starten van een eigen onderneming zullen er veel zaken op uw pad komen. Denk daarbij aan investeringen, bedrijfsoverdracht, samenwerking, belangenbehartiging, automatisering, minimaliseren belastingheffing, etc. Wij bieden u ondersteuning bij deze zaken en voorzien u daarnaast van financieel advies bij hypotheken, huwelijken en echtscheidingen. Ook ondersteunen we u graag bij contacten met banken, advocaten en notarissen. Door de vakkundigheid en permanente educatie van ons team, kunnen we u altijd van het juiste fiscale/financiële advies voorzien. Ons advies, dat zowel gericht is op het heden als op de toekomst, maken we graag kenbaar in een persoonlijk gesprek. Indien gewenst wordt er overlegd met de NOAB adviesgroep, waarin fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen zijn vertegenwoordigd.

Subsidies
Subsidies zijn een instrument van de overheid om haar doelstellingen te realiseren op het gebied van innovatie, duurzaamheid en de arbeidsmarkt. Subsidies zijn er niet om te laten liggen, maar om op te rapen. Daarom zorgen wij graag voor een goede aanvraag, begeleiding en afronding van de subsidie waar u recht op heeft. Enkele voorbeelden van fiscaal voordelige subsidies zijn Research & Development aftrek (RDA), Energie Investeringsaftrek (EIA), Milieu Investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Grensoverschrijdend advies
Veel van onze klanten werken/wonen in het buitenland (België, Duitsland, Polen, etc.). Ook voor hen verzorgen wij de diverse belastingaangiften en formulieren en bieden wij advies over sociale zekerheid en andere bijkomende zaken.

Verklaringen
Wij zijn zowel lid van de NOAB alsmede van de RB. Door deze lidmaatschappen zijn wij gerechtigd om diverse verklaringen af te geven. Naast de NOAB samenstellingsverklaringen bij de jaarrekeningen, kunnen we onder andere de volgende verklaringen voor u verzorgen:

  • Verklaring risicodragend vermogen bij aanvraag en verlenging NIWO-vergunning
  • Verklaring risicodragend vermogen bij aanvraag KIWA-vergunning
Zoekt u deskundigheid tegen een aantrekkelijk tarief?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek